woensdag 21 oktober 2015

De tweede doos hexagons is niet vol gekomen. Er zijn wel een aantal nieuwe artikelen in de webshop geplaatst maar verder ben ik deze week te druk bezig geweest met andere zaken. Een paar klanten waarvoor kleding moest worden veranderd. De werkzaamheden voor onze gemeentelijke politieke partij en last but not least onze nieuwe huisgenoot. Vrijdag hebben we haar uit Rijnsburg gehaald.


Een heerlijk actief en ondernemend kitten. Een handenbindertje die even alle aandacht opvraagt. Ze rent door de kamer alsof ze er altijd geweest is en de bloemenspuit staat op het ogenblik standaard op de tafel. De katten mogen hier veel. Ook omdat ze natuurlijk niet buiten komen. Maar een aantal zaken zoals aan de planten knabbelen, lopen over de salontafel, in de boekenkast klimmen en meehelpen op de laptop is toch echt verboden. Dan is een plantenspuit toch een uitkomst.
Sanjay heeft de eerste dagen alleen maar lopen blazen en mauwen maar ook dat gaat steeds beter. Overdag lopen ze beide gewoon door de kamer en 's nachts gaat Edlyn in de bench die ook in de kamer staat zodat ze elkaar wel 24 uur per dag kunnen zien maar er geen ongelukken kunnen gebeuren.
Gisteren zijn we even met haar naar onze dierenarts geweest om haar in te schrijven en is ze volledig nagekeken. Helemaal goedgekeurd. Een lekker gevoel. Met dank aan Arrianne van Elk van Cattery Stargazer
Bedankt voor het lezen en de volgende week is er weer meer Naboqu nieuws. 

2 opmerkingen:

  1. Gezellig zo'n nieuw huisgenoottje, wel druk weet ik uit ervaring, maar wel genieten. Ze ziet er prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Interesse in een goedkope eigen website om je blog op te profileren? http://www.samdesign.nl/

    BeantwoordenVerwijderen