dinsdag 6 oktober 2015

De afgelopen week zijn we vooral bezig geweest met de badkamer. Het bleek dat niet de waterleiding maar de douchebak zelf lekte. Dat water ging via een kier in de muur naar het plafon in het toilet beneden. Eigenlijk dus een geluk bij een ongeluk. Hoef je alleen maar de douchebak vernieuwen. Voor de extra zekerheid zijn nu wel de muur en de vloer volledig betegeld en goed gekit.
Nou is manlief geen installateur en duurt het vast iets langer maar als alles klaar is mag hij trots zijn.


Sanjay onze Bombay loopt nu ze alleen is de hele dag achter ons aan. Zodra wij naar boven gaan piept ze door de deur en gaat op het zonnebankbed onder het dekbed liggen. Is ze tenminste bij ons in de buurt.

We zijn dus toch weer gaan zoeken naar een vriendinnetje. We hebben een prachtig kitten gevonden in Rijnsburg. Ze is nu 11 weken oud en mag als ze 13 weken is naar ons. We gaan haar Edlyn noemen. Een oud Engelse naam en het betekend: noble woman. We vonden het wel een mooie naam voor deze Britse korthaar.

 
Vanmorgen hebben we weer een bezoek gebracht aan de bouwer van onze webshop. Ook daarin gaan de verbeteringen gewoon door. We hebben "huiswerk" mee gekregen om beter vindbaar te worden. We waren net weer in huis toen de bestellingen die ik gedaan had bij een paar groothandels binnen kwamen. Morgen komt er als het goed is ook nog een levering binnen. Deze moeten weer in de webshop komen. Ik hoef me dus niet te vervelen de komende week.

 Bedankt voor het lezen en tot de volgende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten