dinsdag 29 september 2015

Eindelijk weer een berichtje via de blog. Het blijft er steeds bij omdat ik toch het gevoel heb dingen te gaan herhalen. Er komt 1 keer per maand een nieuwsbrief uit en zo'n drie á vier keer per week zet ik iets op facebook. Als ik dan ook nog blog denk ik dat ik in herhaling treed.
Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Een nieuwsbrief is voor de nieuwe zakelijke dingen en datzelfde is deels het geval bij facebook. Deels omdat ik daar ook wel eens mooie quilts zet die ik bijvoorbeeld gevonden heb op pinterest. Dan dus de blog maar bij gaan houden voor de wat "persoonlijker" en minder zakelijke dingen.

We zijn al weer een week terug van een lekkere vakantie (na drie jaar) op Kreta. Heerlijk uitgerust, gewandeld en mooie dingen gezien zoals dit 13e eeuws kerkje.


Hierin stond op een tafeltje deze prachtig geborduurde icoon. Een teken dat er nog steeds mensen komen. Het was o.a. geborduurd met gouddraad en lovertjes.


Toen we zaterdag thuis kwamen vielen we gelijk met onze neus in de boter. Er was lekkage in de badkamer en we zijn zondag dus gelijk gaan slopen. Maandag moest ik met mijn moeder naar een begrafenis. Dinsdag met mijn moeder naar het ziekenhuis en met één van onze poezen naar de dierenarts. Woensdag weer naar mijn moeder. Donderdag de poes helaas moeten laten inslapen en toen was het vrijdag.


Manlief nog steeds met de badkamer bezig en ik eindelijk de vakantietroep op kunnen ruimen. Het weekend was er gelukkig weer een beetje rust.

Ik was een poos geleden al begonnen om van alle resten stof die ik heb hexagonnen te maken. Ik heb een idee voor een hexagonquilt en dat kan natuurlijk best van alle resten. Ik driftig aan het snijden tot ik er achter kom dat het misschien handiger en sneller kan met de accuquilt http://www.naboqu.com/accuquilt-c97 die ik heb. Ja ja, je wordt ouder ;) Dus heb ik eerst maar eens een voorraadje hexagons gesneden met de accuquilt. Nu eerst om de malletjes maken en dan weer verder.


Bedankt voor het lezen en tot een volgende blog.

2 opmerkingen:

 1. Druk weekje voor je geweest, je bent bijna meteen weer aan vakantie toe. Hopelijk is je badkamer weer pico-bello, niets zo vervelend als lekkage en je spullen worden er ook niet mooier op. Fijn is die accuquilt voor hexagons hè, ik maak er ook heerlijk gebruik van, in 1 keer papiertjes en stofjes en het is zo klaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, de badkamer is nog niet klaar. Alle materialen voor een nieuwe douchebak waren niet in de bouwmarkt in voorraad. Komen donderdag binnen. Hopelijk dus dit weekend weer douchen.
   En inderdaad de accuquilt is een ideaal apparaat. Ben er ook erg blij mee.

   Verwijderen