woensdag 1 april 2015

Ja, en toen was het al weer acht maanden geleden dat ik een blog had geschreven. Er is veel gebeurt in de afgelopen tijd. De braille quilt is af net zo als een rag quilt met Nemo. Een tiental boodschappentasjes zijn gehaakt en een aantal stoffen tassen. Een serie boekenleggers zijn geborduurd en een paar mobiles. En als allermooiste gaat over twee à drie weken onze totaal nieuwe webshop live. Afgelopen december hebben we een bedrijf opdracht gegeven een nieuwe webshop voor ons te bouwen en binnenkort komt dus het resultaat op het wereldwijde web.


Hier een print screen van de homepage. Dit laatste is ook een reden om toch te gaan proberen regelmatig te bloggen en foto's te gaan maken van hetgeen waar ik mee bezig ben. Foto's maken is iets wat ik nog wel eens wil vergeten. Dus nu toch maar het kleine handige fototoestel wat anders in de la in de kamer ligt in het atelier leggen.

2 opmerkingen:

  1. Zo te zien wordt het een hele mooie website. Ik vind het vooral makkelijk wanneer er met Ideal betaald kan gaan worden, dat had ik ergens gelezen. Succes met de laatste loodjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de reactie. Wij zijn inderdaad zelf ook erg tevreden over de nieuwe webshop. En Ideal klopt helemaal.

    BeantwoordenVerwijderen