zondag 13 oktober 2013

Het is al weer twee maanden geleden dat er een blogje geschreven is. Ik vind het een erg lastig iets. De dagen en weken zijn zo weer voorbij en als ik iets schrijf wil ik graag iets zinnigs zeggen. Tenminste iets wat ikzelf zinnig vind. Ik ben elke dag lekker bezig met de webshop en in mijn atelier. Maar om dat nu iedere keer aan te geven vindt ik ook zoiets.
Hetzelfde geldt voor twitter en facebook. Om meer herkenning te krijgen moet je regelmatig, het liefst elke dag, iets melden op twitter en facebook. Maar moet ik dan zeggen dat ik even een bolletje garen ben gaan halen omdat ik nu net iets nodig denk te hebben wat ik zelf niet heb? En moet ik dan daarna aangeven dat ik toch maar ben begonnen in een mooi boek omdat ik even zin had om iets anders te doen dan borduren of quilten?
Ik volg best veel mensen op twitter. Dan zie je dat sommige mensen hun hele ziel en zaligheid bloot geven. Soms zie je zo 20 tweets achter elkaar van 1 en dezelfde persoon. Dat weiger ik dus pertinent te gaan doen. En toch hoor je van alle kanten dat het verstandig is gebruik te maken van de sociale media. Het zal aan mijn leeftijd liggen (55), maar ik vind dat dus het moeilijkste van het hebben van een eigen bedrijf en de wil om van dat bedrijf een nog groter bedrijf te maken.

Maar goed, ik zal proberen toch iets frequenter te gaan bloggen.

Gisteren hebben we een leuke dag gehad op een kleine hobbybeurs in het jeugdgebouw achter de Kapelkerk in Emmen. Het was gezellig en er was redelijk wat aanloop. En wat ik toch wel leuk vond was dat er iemand aan mij vroeg of ik bereid was een keer bij een vergadering van de Plattelandsvrouwen aanwezig te zijn met een kraam. 

Hier was de kraam net ingericht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten