donderdag 15 augustus 2013

Het is duidelijk vakantietijd. Het is ietwat rustiger in de webshop en dat geeft mij de mogelijkheid even weer wat zaken op orde te stellen en het atelier op te ruimen.
Erik heeft deze week ook zijn eerste week vakantie en er volgen nog drie!!! Voor het eerst heeft hij vier weken vakantie genomen. Heerlijk. We gaan niet weg. We zijn druk aan het verven in huis. In de slaapkamers krijgen de raamkozijnen en de radiatoren een flinke opknapbeurt. Dat mag ook wel na zo'n 20 jaar. De consequentie is natuurlijk dat alles door het schuren erg stoffig wordt en dus ook een flinke schoonmaakbeurt nodig heeft. Met andere woorden: We vervelen ons niet deze vier weken. :)

In de webshop stonden vier voorbedrukte en voorgequilte babydekentjes die alleen nog hoefden worden geborduurd. Ik vond ze zelf erg mooi en de klanten waren het blijkbaar met me eens. Er is nog 1 en ik ben op zoek gegaan naar nieuwe. Ik heb geen voorgequilte dekentjes meer kunnen vinden maar wel een heel goed alternatief. Het zijn voorbedrukte quiltblocks. Ze moeten geborduurd worden met verschillende borduursteken en daarna kan er een quiltje van worden gemaakt voor een babybedje. Ook heb ik een paar grotere voorbedrukte exemplaren die al op de juiste afmeting zijn van een ledikantje.

Een exemplaar met losse quiltblocks met beertjes

Een exemplaar met lieve eendjes in de blocks

Een exemplaar in de maat van het ledikantje

En nog een exemplaar in de maat van het ledikantje
Er staan al een aantal in de webshop en binnenkort zullen er nog een aantal volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten