zondag 28 juli 2013

De weersomstandigheden waar ik het in mijn vorige blog over had zijn de afgelopen weken behoorlijk veranderd. We hebben zowaar net een hittegolf achter de rug en het KNMI verwacht er aan het einde van deze week weer eentje.
De afgelopen maand ben ik erg druk met de webshop bezig geweest. Er zijn heel veel nieuwe producten toegevoegd. We hebben nu meer dan 1950 verschillende producten in de webshop staan.


Ook ben ik bezig een Etsy winkeltje te vullen. Allerlei spulletjes die ik zelf gemaakt heb komen in de Etsy winkel te staan. Mensen van over de hele wereld kunnen die artikelen kopen.
Het fijne is dat, nu alle spullen eerst weer in de webshop staan, ik nu het gevoel heb dat ik weer lekker in het atelier mag gaan zitten werken. Er zijn al een aantal nieuwe spullen klaar waar nog foto's van moeten worden gemaakt en ik ben met een aantal dingen bezig. Het liefst met de hand. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met een tas van hexagonnen. Deze hexagonnen worden ook met de hand aan elkaar gezet.


Mijn tas wordt gemaakt van zwarte stofjes. En volgens mij wordt ie best wel leuk. Als ie af is komt er een wel een foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten