zondag 10 november 2013

Halverwege de middag zijn we weer thuis gekomen van een weekendje in Egmond aan zee. Vrijdag zijn we vertrokken en na aankomst hebben we direct ingecheckt in het hotel en hebben daarna een heerlijke strandwandeling gemaakt. Daarna lekker gegeten aan de boulevard en weer terug naar het hotel. Zaterdag zijn we naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Ook mooi. Het was wel druk maar we hebben veel kunnen bekijken. In de stad zelf was het ook verschrikkelijk druk. Na het museumbezoek zijn we terug gelopen naar het centraal station omdat we eigenlijk van plan waren in Amsterdam ergens te gaan eten. Maar we zijn toch direct weer terug gegaan naar Egmond aan zee. Daar hebben we heerlijk in alle rust in een pizzeria gegeten.
Vanmorgen na het ontbijt hebben we nog even over het strand gelopen. Het waaide hard en regende een beetje maar met een dikke jas en sjaal is het juist heerlijk. We zijn weer lekker uitgewaaid en toen we thuis kwamen lag het werk al weer te wachten.
De administratie is weer bijgewerkt. Bestellingen zijn weer ingepakt en gaan morgen de deur uit. We gaan er weer tegenaan. Wie weet gaan we in het voorjaar weer even een weekend naar zee. Heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten