zaterdag 24 september 2011

Na een heerlijke vakantie in Portugal en Spanje zijn we vannacht weer thuis gekomen. De webshopbestellingen konden gewoon afgehandeld worden doordat onze dochter en haar man in ons huis woonden tijdens onze afwezigheid.
Ook is er, ondanks dat ik aangegeven had dat de levering pas plaats kon vinden na de 23e september, al een deel van mijn bestellingen die ik gedaan had op de Kreavak beurs in Arnhem afgeleverd. Dat betekent dus werk aan de winkel. Vandaag heb ik alles al kunnen prijzen en de komende week zullen er weer foto's gemaakt worden. Ik hoop alles het volgend weekend weer op de site te hebben staan.
Ook ga ik weer verder met de poezenquilt. De levering daarvan is gepland op de eerste week van november. Het liefst heb ik hem natuurlijk eerder af. Ook fijn voor de klant die hem dan eerder in huis heeft dan verwacht.
Als de quilt af is ga ik weer verder met het borduurwerk waar ik mee bezig was voor de quiltopdracht kwam. Het borduurwerk wil ik eind dit jaar graag af hebben. Het zal nog een hele klus worden. Ik ben op ongeveer een derde van het totale werk en ben daar ongeveer een week of 10 mee bezig geweest. Dat wordt dus flink doorwerken. Een voordeel: Het deel wat nu moet worden is gedaan is wel groter, maar ook eenvoudiger te borduren. Het moet dus lukken ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten