maandag 23 januari 2012

Het heeft even een poosje geduurd met een nieuw blog. Dat betekent niet dat er niets is gebeurd. Het is juist heel druk. En aangezien ik steeds de nieuwsfeiten kan vermelden op de site komt het er niet zo snel van ook nog een blog te schrijven. Maar hier komt verandering in.
De volgende maand gaat de totaal vernieuwde webshop van Atelier Naboqu online. Gemaakt door onze jongste dochter en ik ben hem nu aan het vullen met alle artikelen. Wij vinden hem helemaal geweldig en ik hoop de klanten ook. De site is heel anders van opzet met o.a. op de home page de nieuw toegevoegde artikelen. Mede daarom ga ik dit niet meer vermelden in een nieuwsberichtje. Om iedereen een beetje op de hoogte te houden van mijn doen en laten heb ik dus besloten deze blog als link toe te voegen. Daarom zal ik hem vanaf nu ook weer regelmatig bij gaan houden. Hierin komen ook de foto's te staan van allerlei zaken waar ik mee bezig ben. Zoals hieronder nu de poezenquilt. Die hangt al sinds half oktober bij de klant in huis.
Het borduurwerk is ook klaar en ingelijst. Daarvan kan ik nog geen foto plaatsen aangezien het een cadeau is voor onze oudste dochter die zwanger is. Die foto's komen dus pas als zij het borduurwerk heeft gekregen.

  

1 opmerking:

  1. Maar vanaf volgende week kan je een foto plaatsen. Yeah, zondag komt het borduurwerk. :P

    BeantwoordenVerwijderen