vrijdag 22 januari 2016

Het is al weer eind januari 2016 en al bijna twee maanden geleden dat ik voor het laats een blogje heb geschreven. De hele maand december ben ik weer ziek geweest en het is nog steeds niet over. Maandag werd manlief een keer boos (terecht) en zei dat ik nu toch eindelijk maar eens naar de dokter moest gaan. Het duurt eigenlijk te lang. Sinds we half september terug zijn van onze vakantie gaat het op en af. Echt fit ben ik na die tijd nog niet geweest. Dus dinsdag maar een bezoekje gebracht aan de huisarts. Longen niet schoon en een keelontsteking. Nu met een flinke antibioticakuur hopen dat ik me fitter ga voelen. Ik ben niet zo van de medicatie maar soms is het blijkbaar toch nodig.

De quilt van de hexagonnen vordert langzaam. De driehoeken zijn allemaal klaar en ik ben nu begonnen om er overal een zwarte rand om toe te zetten. Als dat klaar is leg ik hem weer uit en dan moet er gekeken worden wat er verder nog aan gedaan moet worden. Ik heb hem al een keer uitgelegd en volgens mij wordt het wel mooi. Ik maak hem volledig met de hand dus erg snel gaat het niet. Zou willen dat het sneller ging.

Op facebook en op de webshop heb ik deze week een melding gemaakt dat ik een quiltbee ga organiseren op de woensdag om de 14 dagen. Er is een facebookgroep waar je elke dag een blokje kunt maken en dan in een jaar een hele quilt hebt. De 365 Challenge Quilt Blocks. Over de hele wereld zijn mensen daar mee bezig en er is ook een Nederlandstalige pagina. Er zijn diverse bee's door het hele land maar niet in het noorden. Dus vond ik het wel een leuk idee dat te gaan doen. Wie dus zin heeft hieraan mee te doen kan zich aanmelden op info@naboqu.com. Ik heb ruimte voor 3 personen. Mochten er meer mensen zijn die zich aanmelden kunnen we altijd nog een tweede groep opzetten.

Dit is zoals de quilt uiteindelijk gaat worden. En dan natuurlijk in je eigen kleurkeuze. Persoonlijk vind ik hem erg mooi. Ben er nog niet aan begonnen maar heb al wel alle stoffen uitgezocht.

Hou je nu niet van quilten maar meer van andere handwerken zoals borduren kun je je ook aanmelden voor onze crea in. Meer informatie over de quiltbee en de crea in vind je in de webshop op de volgende link
Wie weet kunnen we een aantal gezellige groepen samenstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten