donderdag 2 mei 2013

Het is nu toch echt lente geworden. Het is heerlijk weer waar je helemaal vrolijk van wordt.
Alle artikelen waren weer in de webshop geplaatst. Waren, omdat er al weer nieuwe spulletjes liggen te wachten om te worden gefotografeerd.
Vandaag kreeg ik nieuwe stoffen binnen. Die zijn wel direct geplaatst omdat ik daarvan de foto's van de website van de fabrikant mag downloaden. Daar ben ik wel blij mee omdat het een hoop werk scheelt en stof is erg lastig om te fotograferen.


Ondertussen ben ik de afgelopen weken heerlijk in het atelier bezig geweest. Ik heb een kussenhoes en vier placemats gemaakt met de koeienstof en ik ben bezig met een zwart avondtasje van hexagons en een romantische tas met fairie stoffen. En 's avonds zit ik hartjes te breien voor een mobiele.
Maar ik heb de tassen nu eerst even aan de kant gelegd. Ik ben begonnen met vitrage te naaien voor de slaapkamers. Nou is vitrage naaien niet mijn grootste hobby, maar het is echt nodig. Ik ontdekte een poosje geleden dat de poezen waarschijnlijk in de valletjes zijn blijven hangen tijdens het spelen. Gelukkig zit de scheur aan de zijkant, maar het is dus niet netjes meer. Ach, en na 20 jaar mag er ook wel eens een keer iets anders voor de ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten