zondag 10 februari 2013

De eerste leveringen van de bestellingen die ik op de KreavaK beurs had gedaan zijn deze week al binnen gekomen. Het gaat om het breigaren, de quiltpatronen en stoffenpakketjes. De quiltstoffen zullen nog wel even op zich laten wachten. Het gaat om zo'n 75 verschillende rollen. Het zijn stoffen van het bekende merk Makower. Het moet uit Engeland komen. Met deze 75 rol heb ik dan een kleine 100 verschillende designs in voorraad. De keuze voor klanten neemt hiermee fors toe. De stoffen zullen per serie in de webshop worden geplaatst. Dan is duidelijk welke designs en kleuren goed met elkaar te combineren zijn.


Gisteren zijn we naar een hobbybeurs geweest in onze woonplaats. Ik heb daar de workshops en naailessen kunnen promoten. Wie weet komen er aanmeldingen uit voort. En het is altijd goed dat je weer even gezien wordt.
Nu ben ik weer bezig de zaak op te ruimen. Alles wat ik mee had genomen moet weer opgeborgen worden en morgen moet er een workshop worden voorbereid voor dinsdag. Woensdag kan ik dan beginnen met foto's maken van alle nieuwe artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten