vrijdag 14 december 2012

En daar zit je dan stil te zijn. Ik heb al bijna een week geen stem meer. Ben overdag zo moe als het maar kan zijn en 's nachts kun je niet slapen van het hoesten. Niet een echt handige planning als je nog zoveel wil doen voor het einde van het jaar.
De eerste twee weken waren best druk met van alles en nog wat. Een aantal dagen visite van onze jongste dochter, een paar keer zelf op visite, een aantal klanten die langs kwamen, vrienden die kwamen eten, Erik een paar dagen niet thuis 's nachts, nog een dag op en neer naar Rotterdam. En ik wilde nog een paar kleren voor onze kleinzoon maken.
Allemaal erg leuk en gezellig, maar blijkbaar toch te druk als je al niet helemaal fit bent. Zondag aan het eind van de dag hield de stem er mee op en tot op heden is er ook nog geen gevoel van verbetering.
Deze week had ik een afspraak om op bezoek te gaan bij een groothandel om eens te kijken naar wol en ander brei- en haakgarens, maar dat kon dus niet doorgaan. Dat moet dan maar zo snel mogelijk in het nieuwe jaar. Ik had in januari graag willen beginnen met de brei- en haak artikelen INCLUSIEF garen. Maar goed, dit kan even niet anders.
Ik hoop dat ik me de volgende week weer wat beter ga voelen zodat er in ieder geval nog wel een behoorlijk aantal nieuwe artikelen weer op de site geplaatst kunnen worden. En dat ik dan tussen Kerst en Oud en Nieuw de brei- en haak artikelen al vast klaar kan zetten zodat die per 1 januari dan ook direct online kunnen.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten