donderdag 16 augustus 2012

Het bijhouden van een weblog is best lastig. De tijd gaat zo snel en ik ben niet iemand die snel over mijn eigen dingen en bezigheden praat. Maar ondertussen gebeurt er best veel.
Zo zijn er veel veel nieuwe artikelen in de webshop gezet zoals quiltblokken van vintage plaatjes van het eind van de 18e eeuw / begin 19e eeuw.


En heb ik beginners borduurpakketjes toegevoegd. Kleine pakketjes met voorbedrukte stramien met katoenen garen om te borduren in halve kruissteek. Een heel leuk iets voor kinderen om te leren borduren.

Maar natuurlijk ben ik niet alleen bezig met de shop. Ik ben weer begonnen met een groot borduurwerk. Nu voor de andere dochter. Zij houdt erg van historische kleding en heeft ook een eigen bedrijf in deze sector. Uiteindelijk hopen zij en haar man te verhuizen naar een grotere woning waar ze haar atelier kan uitbreiden. Voor in haar nieuwe atelier maak ik een borduurwerk "Geschiedenis van de mode".  Er zit geen tijdsdruk achter en dat voelt goed. Kan ik ook verder met de quilt waar ik een poos geleden aan ben begonnen. Ik vind het wel prettig met twee verschillende dingen bezig te zijn.

1 opmerking:

  1. Oi oi, wat gediciplineerd: twee verschillende projecten! Zelf heb ik er zeker 20 .....

    Groeten, Miriam

    BeantwoordenVerwijderen