zondag 1 april 2012

Wat was de afgelopen week een heerlijke lenteweek. Je krijgt nog meer zin om dingen op te pakken. De foto's van alle nieuwe dingen die binnen gekomen zijn, zijn nu bijna allemaal gemaakt. Behalve een doos met 250 fat quarters. Dat moet nog. Langzaamaan zet ik alle artikelen weer in de webshop.
Vandaag waren het borduurpakketten op voorbedrukt stramien. Er was vraag naar voorbedrukte stramien en ik heb vorige week dus 8 stuks mee kunnen nemen uit Keulen. Het zijn complete pakketten. Als ik alleen de stramiens zou verkopen zou ik ook borduurgarens moeten hebben. Die investering is erg groot omdat ik dan natuurlijk wel alle (bijna 500) kleuren in mijn assortiment wil hebben. Dat moet dus nog maar even wachten. Je kunt niet alles tegelijk.

Deze week heb ik nog een zelfde stola gebreid als welke ik voor mijn moeder gemaakt had. Door het dikke garen ging het lekker snel en het is ideaal voor als je snel koude schouders en een stijve nek hebt zoals ik. Toen de stola af was heb ik weer een ander iets op de pennen gezet. Het is toch wel lekker om 's avonds als je aan het televisie kijken bent iets op de pennen te hebben staan. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten