zondag 12 februari 2012

De hele week ben ik weer lekker druk geweest met de nieuwe shop. Zoals het nu lijkt kan hij de komende week online. Natuurlijk moeten er nog wel dingen gebeuren, maar dat kan ook als de site online staat. Erik is bezig met de vertaling voor de Engelse en de Duitse versie. Dan kunnen ook niet Nederlandstalige mensen de site lezen. Het is natuurlijk afwachten hoe de reactie van de klanten is, maar wij vinden de site mooi geworden.

Bijna alle bestellingen die ik het afgelopen weekend op de beurs heb gedaan zijn ook binnen gekomen. De fat quarters, borduurstoffen, quiltknoopjes, quiltpatronen, borduurpakketten van Maria van Scharrenburg en borduurpakketten van Pako zijn binnen en een deel van de bestelling van de fa. Brouwer. Nieuwe borduurpakketten van Thea Gouverneur en een baal stof (uit Denemarken) moet nog komen.
Al deze artikelen moeten natuurlijk weer gefotografeerd worden en gaan dan ook op de site. Dat zal wel een beetje tijd in beslag nemen, maar ik ga proberen regelmatig een mix van nieuwe artikelen te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten