zaterdag 26 januari 2013

En nog steeds is het winter en koud en glad. Op dit ogenblik sneeuwt het hier. En er ligt nog zoveel. Niet iedereen zal het met me eens zijn, maar wat mij betreft mag het morgen warm water gaan regenen.
Maar wat zeur ik. De afgelopen week heb ik heerlijk aan de webshop kunnen werken. Ik ben nog lang niet klaar maar er zijn al weer een heleboel nieuwe artikelen geplaatst. Zoals o.a. deze nieuwe stoffen.






Een stof met Bambi. Erg leuk voor een bepaalde kledingstijl maar de kwaliteit is ook heel goed om mee te quilten en voor ander decoratie. Deze stof is ook te krijgen met een grijze achtergrond.











Datzelfde geldt ook voor deze stof van het merk Stenzo. Erg mooi voor bijvoorbeeld de Lolita kleding, maar ook mooi voor decoratie.








          



En eindelijk zijn de kussenpakketten van Thea Gouverneur binnen gekomen. Het mooie is dat men zelf kan kiezen of men een lichte of donkere achtergrond wil hebben. Beide garens zijn bijgevoegd in het pakket. Er moet nog 1 binnen komen, maar er zijn al 5 in de winkel. 


zaterdag 19 januari 2013

Het jaar is al weer drie weken oud. Het is lekker winterweer, dus heerlijk weer om binnen bij de kachel te zitten werken. Dat heb ik dus ook gedaan de laatste weken. Ik ben heerlijk in het atelier bezig geweest. Heb een tuinbroekje met overhemdje gemaakt voor onze kleinzoon en heb patronen gemaakt voor een broekje, overhemdje en vest. Daar ga ik de komende weken mee bezig en wil dat voor de 17e februari af hebben.


Ik ben ondertussen naar een groothandel geweest en heb nieuwe breinaalden gekocht. KnitPro. Deze moeten nog gefotografeerd en dan gaan ze op de site. Ook heb ik daar breigaren gekocht. In principe voor de shop, maar ook om dingen te gaan maken voor de Etsy shop waarop mijn eigen gemaakte artikelen komen te staan.
Van Zpagetti heb ik een tasje gehaakt en ik ben nu bezig met het breien van een tasje. Ook van Zpagetti.

dinsdag 1 januari 2013

Zo, dat was het jaar 2012. Wat gaat zo'n jaar toch eigenlijk snel voorbij. We starten vol goede moed met 2013.
Ondanks dat ik nog steeds niet helemaal fit ben, heb ik wel mijn doelstelling behaald. De brei- en haakartikelen staan in de webshop. Op dit moment heb ik alleen het merk Prym, maar ook Addi en Knitpro komen nog in het assortiment. Ook heb ik gelukkig al een aantal leuke breipakketten in de shop staan.



Ik heb, omdat ik drie weken geen stem gehad heb, geen bezoek meer kunnen brengen aan de groothandel om breigarens in te kopen. De komende week maak ik daarvoor een nieuwe afspraak dus binnenkort zal dat assortiment worden uitgebreid.