zondag 28 oktober 2012

Het was een beetje een rommelige week. Ik ben met allerlei dingen tegelijk bezig. Onze oudste dochter vroeg of ik een speelgoedzak wilde maken om aan de box te hangen. Dan wil ik natuurlijk iets persoonlijks maken. Niet iets wat je ook in een winkel kan kopen. Daardoor ben je er natuurlijk wel weer langer mee bezig.
Er liggen nog twee truitjes die in elkaar gezet moeten worden. En eigenlijk wil ik nog een broekje maken. Ook aan het borduurwerk van de oude kostuums voor de jongste dochter wordt af en toe gewerkt. En een heleboel hexagonnen liggen te wachten om aan elkaar genaaid te worden voor een top. Verder ben ik nog veel bezig geweest met de site. En de nieuwsbrief voor de maand november is bijna klaar. Ik moet alleen in de site nog de maandaanbiedingen veranderen. In november zijn de Sewline pennen met 25% korting te koop.


Doordat ik in het begin van de webshop de artikelen gefotografeerd heb met de verkoopprijs er al op, heb ik veel foto's moeten veranderen. Je ontkomt in twee jaar tijd niet aan prijsverhogingen en dan staat het niet goed dat er een foto bij een artikel staat met een lagere prijs. Ik heb eerst alles bewerkt in paint. Zo langzaam maar zeker moet ik al deze artikelen overnieuw fotograferen.
De site is nu dus eerst weer bijgewerkt. Ook zijn er nog weer nieuwe artikelen toegevoegd zoals een viertal Yazzii Craft Organisers.

Er liggen nog meer nieuwe artikelen, maar daar heb ik nog geen foto's van gemaakt.
Morgen ga ik maar direct beginnen met een aantal dingen afwerken. En dan zorgen dat woensdag of donderdag de nieuwsbrief uitgaat met de nieuwe aanbiedingen.

dinsdag 16 oktober 2012

De afgelopen week was een lekker drukke "Naboquweek".
Dinsdag de 9e heb ik twee workshops tegelijk gegeven. Twee zussen wilden graag elk een andere workshop. Het was een leuke en gezellige ochtend.
Woensdag de auto naar het beletteringsbedrijf gebracht om reclame te laten plakken op de auto. Ik vindt het goed geslaagd, maar ik denk er nog over na of ik nog iets meer met de zijkanten moet doen.
Woensdag heeft er ook een redactioneel artikel gestaan in twee regionale kranten over Atelier Naboqu. En zaterdag heb ik een interview gedaan op de lokale radio. Best spannend, maar het is helemaal goed gegaan. Onze oudste dochter heeft het opgenomen, dus ik kon het zelf ook nog weer naluisteren. Best vreemd om jezelf te horen praten.
En als (vooralsnog) laatste komt er morgen een advertentie in drie regionale weekbladen. We timmeren dus lekker aan de weg.
Verder natuurlijk bezig geweest met de webshop. Weer nieuwe artikelen geplaatst en ik wil langzaamaan de foto's veranderen. Het kan nog wel een meer professionelere uitstraling krijgen denk ik.
Dus...........nee, het woord vervelen komt niet in mijn woordenboek voor.

vrijdag 5 oktober 2012

De zon is (bijna) verleden tijd. De herfststormen en de regen zijn begonnen En het nieuwe seizoen is weer helemaal op gang gekomen. De bestellingen die ik gedaan heb na onze vakantie zijn bijna allemaal binnen. Nog een aantal dingen zijn in backorder. Dus die komen later. De meeste foto's zijn weer gemaakt en de eerste nieuwe artikelen staan weer in de webshop. Ik hoop de komende week de rest van de artikelen weer te kunnen plaatsen.

 
De aanmeldingen voor de workshops druppelen binnen dus ik sta weer met allebei de benen op de grond na de vakantie. Heerlijk druk bezig en tussendoor nog even een broekje genaaid en een truitje en sjaal gebreid voor onze kleinzoon. Morgen eerst maar weer het atelier stofzuigen en opruimen. Dan kan ik de dames voor de workshop van aanstaande dinsdag netjes ontvangen.